Lekker leren hardlopen in de Hof van Twente: info avond op 17 mei in café Buddy's. 

Het voorjaar nodigt weer uit om lekker buiten te gaan sporten. In beweging zijn, genieten van de natuur en van een gezond lichaam. Niets is daarvoor zo handig als hardlopen. 

Bij de Kariboes kun je dit seizoen weer kennismaken met het hardlopen op een prettige en gezellige manier. Je bent hiervoor van harte welkom bij loopgroep de Kariboes in Goor.

Vanaf woensdag 24 mei verzorgen we clinics waarbij we je van 0 naar 5 kilometer helpen in 19 weken. De clinics zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die niet of nauwelijks ervaring hebben met hardlopen. Op geleidelijke wijze wordt gewerkt aan verbetering van de conditie, houding en loopscholing. Dit gebeurt met onderdelen als warming-up, loopoefeningen, wandelen en hardlopen.

De clinics vinden plaats op en rond de flanken van de Herikerberg, op de woensdagavonden van 19.00 tot 20.00 uur. Start is bij het picknickveldje aan de Herikerweg. Onze ervaren trainers ondersteunen je met de beste looptechnieken en opbouwschema's. Op deze manier verleg jij je eigen grenzen zonder blessures en overbelasting. We stellen teams samen van lopers met hetzelfde niveau en doelstelling, je loopt dus altijd in je eigen tempo.

Na 10 weken kun je een tweede training volgen bij de loopgroepen op zaterdag- of zondag morgen of de maandag avond. De afsluitende loop zal plaatsvinden op zondag 8 oktober door een 5 kilometer loop tijdens de halve marathon van Oldenzaal (de vroegere Huttenkloasloop).

De kosten zijn € 40,-, dit is inclusief koffie/thee na de clinic en inschrijving voor de eindloop.

Op woensdag 17 mei is er een nog een extra informatie avond in de achterzaal van café Buddy's aan de Deldensestraat 74 te Goor om 20.00 u.

Ga jij samen met ons de uitdaging aan? Voor aanmelden of aanvullende informatie kun je ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wie is Online

We hebben 36 gasten en geen leden online